Totalt antall sidevisninger

mandag 27. juni 2011

Baronen eller Baronessen ?

Hei på dere!

P1000321

Jeg skjønner at nå må jeg presenteres her på bloggen. Dette er en underlig historie om hvordan jeg havnet her i SandefjordForbauset smilefjes

Siss sier:

I mitt siste innlegg her på bloggen skrev jeg om Maine Conon katten, og at jeg skulle ut å hilse på disse kattene. Og det besøket var et hyggelig besøk med noen artige katter, men kanskje ikke slike katter jeg er vant til. Så når vi reiste på ferie til Rosendal forrige mandag hadde jeg vel lagt Maine Coon på hylla, og konstanterte at jeg iallfall tålte disse katteneSmilefjes Den første dagen vår i Rosendal oppdager jeg en trivelig katt som stadig var oppom for å hilse på oss der vi bodde. Jeg tok henne på fanget og koste med henne (Jeg har det med å glemme mine allergier) Det som da var fint var at jeg heller ikke nå kjente noen reaksjon på katten.

Dagen etter oppdager jeg og Per tre helt bedårende kattunger. To var gitt bort og den tredje sto i fare for å “bøte” med livet hvis ingen ville ha den. Og dette var slike katter som jeg er vant med. Disse var født på låven en eller annen gang for sånn ca 7/8 uker siden. Med andre ord en god gammeldags huskatt. Og resten av historien kan dere jo tenke dere. Jo, da vi dro hadde vi med denne ene kattungen over fjellet hjrmover... Er det ikke slik da? At man ofte tar med seg noe fra ferien hjemSmilefjes som blunkerOg katten har tilpasset seg ganske godt på to døgn. Den bor foreløpig i et stort hundebur i stua. Dette fordi den er så liten at jeg er redd for at hundene kan brekke et ben eller to på den. De er jo vel vant til katt. Så for dem så er dette bare kjempegøy. Og når hundene er ute går katten rundt og gjør seg kjent i huset.

Katten i bilder:

IMG_2906

Jeg storkoser meg i mitt nye bur, her har jeg alt en katt kan drømme om: Kattehule, sandkasse, mat fra stort fat og flere lekerLer så jeg ruller

Og se: Jeg kan klatre helt til tops alt

IMG_2910

           Er det slik trærne i Sandefjord ser ut?

IMG_2901

I dag har jeg fått noe de kaller “leker”, litt skummelt og litt gøy:

IMG_2922

Jeg lurer på en ting! Er det bare slike “tøymus” her i distriktet? Jeg er jo født på en låve, Og de musa der beveget seg lynraskt

                                         IMG_2915

P1000322

Vel da har der hilst på meg, og det kommer garantert flere bilder av meg her etterhvert.Smilefjes med åpen munn Det siste bildet av meg er tatt på vei over fjellet. Slik lå jeg på fanget til hun som kaller seg matmor i 6 timer. De stoppet bare en gang for å kjøpe is til meg, på Haukeliseter. Det var en merkelig kattemat må jeg si. Men når nøden er stor osv. Heldigvis kom de på bedre tanker når vi kom hjem til huset. Da fikk jeg noe de kaller kattemat, nam nam.

Og helt til slutt, dere har kansje skjønt hva jeg skal hete? Alt etter hva slags kjønn jeg er så kunne det jo ikke bli noe annet en Baronen eller Baronessen. De som dro meg over fjellet er helt fortapt i Rosendal og Baroniet som ligger der.

Den ferieturen blir dere garantert med på i neste blogginnlegg.Smilefjes

Ha en deilig uke!

Siss, Baronen eller Baronessen

10 kommentarer:

 1. Grattis med nytt flott hjem Baronen(nessen)!
  Du kommer til å stor trivest sammen med alle lappene!!

  SvarSlett
 2. Så nudelig en liten baron(nessen).
  Du kommer nok til å stor trives på Jåberg!!
  Heldig er du som fikk være med på kjøretur over fjellet!! Så må du si til matmor at de har nå flotte pusebokser fra proplan nå.
  Ha en fin uke !!

  SvarSlett
 3. åååååh så søt!!! Jeg vil også ha. Vel- det får vente en stund til. Godt å høre at det går bra med allergien (eller ikke allergi) Kos dere og GOD SOMMER!

  SvarSlett
 4. Så søøøt en pus:o) Det er nå rart også, oftest er det tilfeldigheter som rår! Blir gøy å høre hvordan hundene inkluderer den lille etterhvert. God sommer til dere:o)

  SvarSlett
 5. Himmel og hav, jeg smelter! For et vakkert vesen.
  Gratulerer med nytt familiemedlem :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nytt, nydelig familiemedlem! Et hjem er komplett først når det bor en katt der, og nå får vi virkelig håpe allergien ikke melder seg igjen! Kjempesøt liten pusekatt!

  SvarSlett
 7. For et fantastisk bilde i headingen Sissel!

  Baronessen har så vakre blå øyne, måtte det vare!!!!!

  Jeg gleder meg til å høre om den dagen Baronessen har tatt styringa over alle fjelldronningene:o)

  SvarSlett
 8. gratulerer med en så søt pus!

  Lille pus, du kommer til å få det så bra i dit nye hjem, matmor er sikkert helt tullete med deg, så der er du veldig heldig!

  Skjønner dere hadde en fin tur/opplevelse i Rosendal. Om ikke jeg husker helt feil så ligger det nær Ballangen? og der tror jeg også det er en "valp" fra dere? en Asca valp? Veldig flott bilde av dere to!!! Nei, nå spør jeg mye, men et forsøk på å rote litt opp i min hukommelse.

  Ja jeg håper du kommer en tur, snart!!!

  SvarSlett
 9. Gratulere med nydelig pus! :) Da er det endelig en som kan fange mus til vinteren ;)
  Ha en flott sommer!
  - Kristin

  SvarSlett
 10. Gratulerer med lille-pus. Baron eller Baronesse, sammen det. Vakker som bare det er den. :))))

  Satser på at vi sees snart!!

  SvarSlett