Totalt antall sidevisninger

tirsdag 12. april 2011

Valper, vår og besøk

Hei!

Da var det på tide og skrive noen ord i bloggen igjen. Valpene til Ofelia vokser og trives. I morgen er de tre uker alt, og jeg som syntes de bare så vidt har kommet til verden. Jeg lurer innimellom på hvor tiden blir av? Det er når man har slike små skapninger i hus at man ser hvor fort alt farer av sted. Disse små er nå i full gang å utforske litt mer enn valpekassen, og som alltid får jeg meg mang en god latter av disse små “klomsete” bamsene.Ler så jeg ruller Bare se selv hvor herlige de er i filmen jeg har tatt.

PS: Det er litt tisseflekker i filmen, men sånn er det å ha valper i hus..

Ofelia med valpene

Endelig har våren kommet for fullt, med herlig fuglesang, knopper som spretter på trærne og blomster som endelig titter frem. Blåveisen som dere ser som bakgrunn på bloggen min er en enkelt blåveis som jeg har tatt bilde av. Jeg er så heldig å ha blåveis i beddet mitt som er tidlig snøfritt og står temmelig lunt. Så nå er det bare å nyte hver en godværsdag fremover sammen med våre glade lapphunder. Mine syntes det er helt topp med alle de gode luktene og for ikke å glemme alt det gode som finnes å smake på i skauen fortiden.Ædda-bædda

 

                IMG_1927

Som dere kanskje har fått med dere hadde jeg besøk på fredagSmilefjesDet var bare så hyggelig å få hilse på deg Berit! Og at vi klarte nesten å lure deg var også litt gøy. Jeg trodde faktisk at du hadde skjønt at du var i feil retning tidligere, når Gry hentet deg fra Torp, men Gry var god til å fortelle om veiarbeide o.l  Du skjønner det Berit: Vi hadde hatt endel samtaler om hvordan Gry skulle fortelle deg at dere var på vei mot Tønsberg/Tjøme – mens dere i virkeligheten var på vei til meg i  Sandefjord.Smilefjes Den som sviktet på opplegget vårt var Indy : Han sier nemlig vanligvis ifra når det kommer noen han er glad for å se.  Og det var dà jeg skulle komme ut med Ofelia i bånd. Men: Indy tidde helt still, (han pleier å bjeffe i vilden sky når Gry kommer) og der satt Gry og ikke visste helt hva hun skulle si. Men overasket ble du i allefall, når du skjønte at du var hos oss .Timene gikk bare så altfor fort. Vi tre kunne sikkert ha pratet om hund enda. Men du skulle jo til en annen spennende opplevelse på Tjøme. Og som jeg ser hadde dere det kjempefint i helgen. Takk for besøk av dere begge toSmilefjes

                        IMG_1925

Vårlig hilsen fra Siss

10 kommentarer:

 1. Så nydelige valpene er i den alderen ;) Å tiden flyr ja, best å nyte hver dag!!

  SvarSlett
 2. Kjære Siss, takk for en uforglemmelig ettermiddag hos dere, med deilig mat og en liten skytsengel i gave, veldig glad for den:o)

  Vi hadde nok snakket en del hund, fin måte å bli bedre kjent på. Etterhvert så ville vi kommet inn på andre ting...alt mellom himmel og jord:o)
  Det er alltid lærdom å hente hvor vi enn går i livet. Se ting fra en litt annen vinkel, tenker spesielt på det du sa Siss, om at hunder liker å utføre noe som føles som arbeid for dem.

  Jeg humrer rett som det er over hvordan dere virkelig klarte å lure meg...jeg kjente huset igjen når vi parkerte og det gikk ett aldri så lite lys opp for meg..Sissel, Per, Tjorven???:o)

  Den lille guttevalpen som jeg holder skulle jeg sågjerne hatt med hjem, vi to drivdes ilag, hadde slettes ikke lyst å gå ifra ham.

  Det blir ekstra gøy å følge med alle valpene denne gang, siden jeg har hilst på dem.
  Tjorven regner jeg med at jeg får både se og
  høre om, også hilse på en gang:o)

  Selv om Indy "sviktet" med å varsle om Gry`s ankomst, så sjarmerte han meg i senk med sin myke og gode væremåte. Det samme gjorde Ofelia, Asca og Belle. Vakre hunder både utenpå og inni:o)))
  Ha en forsatt fin vår på Jåberg, veldig vårlig og fin blogg:o)

  SvarSlett
 3. Himmel og hav Sissel, hva skjer a'??? Har ikke før reist fra Jåberg, så kommer tenner, lekelyst og enda større øyne så fort som bare det:o) Du og du så vakre de er alle fire, også var det innmari gøy å se film!!!!!!!!

  Nå, som Tjorvendokka har begynt å bli ørlite eldre, og litt mer hund liksom, så gleder jeg meg ENDA MER!!!

  Takk for at vi fikk komme på koselig besøk hos deg. Det var gøy å overraske Berit, og det var innmari koselig å se deg, Per og alle hundene igjen:o)

  SvarSlett
 4. Kjempeherlig film!! dei er så søte der dei pip og småhyler og slett ikkje høyres ut som hundar :)

  SvarSlett
 5. Så fine valpene er på denne alderen, nå er jeg skikkelig missunnelig på dere ;-)

  SvarSlett
 6. Valpene er helt nydelige og ikke minst Tjorven,med sin brunfarge.
  Koselige film,Sissel, jeg følger godt med på hjemmesiden!

  Våren er en fin tid, skal nytes!

  Jeg har ny blog adr. : Ingerogoda.blogspot.com

  SvarSlett
 7. Takk for praten og gode "ideer"!!!
  Alltid godt med en "lappe"prat!
  Hvis du logger deg inn,på navnet mitt her:Inger`s blogg, da skal du kunne komme inn på bloggen min!

  SvarSlett
 8. De skjønneste klomsebamser i verden, har dere :o) Det sa mer enn ord, det bildet av Gry og Berit med hver sin valp...tror det var rett før de foretok en "akutt kidnapping" eller noe sånt!
  Fortsett og nyt vårdagene :)

  SvarSlett
 9. Så godt at hverdagen er full av gleder! Valpene blir jo bare vakrere for hvert øyeblikk, herlighet!

  Kos deg videre med vårens fremmarsj og valpene og alt annet som bringer glede og lykke:)

  SvarSlett
 10. Det var herlig å se!!!! Valpene gror og gror, skal jo egentlig det også. Det er bare at det går så fort. :o)

  Gry og deg, dere vet å overraske folk. Berit fikk jo et kjempebesøk hos dere. Moro for deg og Berit og endelig møte hverandre.

  Ha en fin helg!!!!!

  SvarSlett