Totalt antall sidevisninger

mandag 14. mars 2011

En strålende dag!

Endelig får jeg satt meg ned for å skrive litt fra en strålende dag i ordets rette forstandLer så jeg ruller Lørdagen begynte grytidlig. Vi skulle være på Kongsberg kl 08.00 Så kl 06.30 var HiAce’n ferdig pakket med hunder og folk. Lite trafikk så tidlig om morgenen, og jeg slutter aldri å forundre meg over hva hundefolk gjør for sine hunder. Tenke seg til å stå frivillig opp i otta for så å gå 5 minutter i en ring om noen timer. Hadde det ikke vært for at man syntes dette er inmari sosialt ved siden av, ja så hadde man kanskje aldri reist avsted. Det er klart at man stadig går med en drøm i hodet om å bli best med sin hund, men når det ikke skjer så har man verdens beste hunder alikevel. På denne utstillingen var det 98 påmeldte hunder.Og du: så mange fine hunder, men ingen er så fine som mine. Uansett hva dommeren har å si om mine hunder.Gapskratter
                   Asca i farta på Kongsberg:
                P1000061

Jeg måtte få Christian til å gå med Asca i ringen denne gang. Grunnen til det var at jeg hadde meldt på 2 i åpen klasse. Takk for god jobb Christian. Asca fikk Excellent.

               Fjelldronningen`s Embla i ringen:
P1000055
Embla debuterte i ringen i dag. Hun oppførte seg helt eksemplarisk.Se hun smiler til meg. Takk til Rita og Finn som kjørte dronningen til Kongsberg!
Embla fikk : Very god

Fjelldronningen`s Jackie i ringen! :
P1000094
Jackie stilte seg kjempefint opp til å være så ung. Faktisk så fint at dommeren fikk sett henne på sitt beste. Resultatet ble BIR og BIS 3. Det var hennes siste valpeutstilling. Så da blir det spennende å stille henne i juniorklassen i løpet av våren.
Takk til Gry Viola & Terje som tok henne med til utstillingen.
Dette var hundene jeg stilte. Og jeg er kjempefornøyd med resultatene.

                           ***
Så over til det jeg syntes er aller mest gøy på utstilling. Nemlig å treffe valper fra oss. Alle hundene som kommer i bildeform ned over nå er Fjelldronninger.
Først ut er Ivo (Balder til daglig) Å for en staselig kar!  Nina, du gjorde en fantastisk jobb i ringen med ham! Peder var nok veldig stolt av både deg og av Balder-guttenSmilefjes :
P1000020
Excellent med CKSmilefjes med åpen munn

Så var det godgutten Hamlet (Frost) sin tur. Se hvor fint han står. Det” kokte” en del i ringen når hannhunder åpen klasse gikk, men Frost var bare opptatt av mor Stine. Se hvor glad han er! 
P1000023
Excellent ble Frost sitt resultatSmilefjes

Da var det damenes tur! Goya var først ut. Og Else gjorde en veldig god jobb med henne. Full kontakt, det ser ut som Goya koser seg. Må bare si at jeg blir like rørt hver gang jeg ser Goya. Hun har mange felles trekk med sin mor Buy’Ti.
P1000044
Excellent med CK ble hennes resultatSmilefjes

Så var det Emma sin tur. Hun debuterte også i ringen idag.
Og til å være første gang på en utstilling viste hun seg frem på en kjempefin måte. – Sara var veldig fornøyd med handleren sin og med resultatet.

P1000086
Excellent og CK ble hennes reultatSmilefjes

Så var det to stykker til jeg ikke fikk tatt bilde av, da streiket kameraet. Det var Eroxie og Arwen. To hunder som dere kjenner fra bloggen fra før. Begge fikk ExcellentSmilefjes
Gratulerer til dere alle sammen. Vi på Fjelldronningen er kjempe- stolte av dere.
Som dere ser er det lite bilder av menneskene som var på utstillingen. Mitt fokus er nok mer på hundene enn menneskene. Når det er sagt så betyr ikke det at jeg ikke syntes det er hyggelig å prate med dere alle sammen. Det jeg tenker hver gang jeg har vært på en utstilling er at jeg skulle hatt enda bedre tid til å prate med dem som er der. For meg kunne i grunnen en slik utstilling vart i flere dagerSmilefjes med åpen munn 
Helt på tampen: Vi stilte også i Oppdretterklasse denne gang. Det hadde vi aldri prøvd før, så nå er vi en erfaring rikere. Jeg som trodde det var kjempefarlig. Det var jo bare gøy. Der fikk vi rød med HP.
P1000105
Dette var resultatene fra en strålende dag med sol fra skyfri himmel.
Da ønsker jeg dere alle sammen en fin ny uke!
Siss

11 kommentarer:

 1. Takk for en kjempekoselig dag, ja! Bedre kunne vel dagen knapt blitt. Frost var god og sliten etter en innholdsrik dag og jeg har fregner som vitner om den gode vårsola!

  Håper vi snart ses igjen, og er helt enig - våre hunder er best i verden uansett:)

  SvarSlett
 2. Wow! For noen flotte resultater for Fjelldronningen! Det må være utrolig morro!
  Har de sluttet med 1, 2 og 3 premie nå? Er Exellent det samme som rød? Skjønner jeg må komme meg på utstilling igjen snart.

  SvarSlett
 3. Kjempe koselig å treffe dere igjen! Vi hadde det kjempe koselig! Det var en lang dag og både Roxie og Jackie sovna så å si i bilen begge to. Enda Roxie ikke liker å kjøre bil så sovna hun. Det sier bare hvor trøtt hun var.
  Gratulere igjen med flotte resultater!!

  SvarSlett
 4. Takk for en flott dag, det var en virkelig fin dag for utstilling!
  Det var en fornøyd og sliten hund vi hadde med oss hjem igjen. :-)
  Gøy at det er så mange Fjelldronninger på utstilling, og jeg synes det var veldig moro at du stilte i oppdretterklassen!

  Ser frem til neste gang!

  SvarSlett
 5. gratulere med flotte resultater. :)) En dag skal jeg og tussi også være med. Det høres og ser sååå koseli ut:))

  SvarSlett
 6. Masse fine bilder Sissel! Så bra at dere hadde en flott dag der oppe i vakre Kongsberg. Også må jeg bare si at jeg er INNMARI stolt og glad på deres vegne, og jeg føler at det er veldig fortjent med så utrolig gode resultater!!

  GRATULERER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Klem

  SvarSlett
 7. Sitter her litt på sidelinjen og leser om alle de gode resultatene og synes det er kjempe gøy, vel fortjent:o)))
  Gratulerer masse masse masse:o)

  SvarSlett
 8. GRATULERER hele Fjelldronningen!!!!! :)))))

  Dere må være kjempestolte av alle de flotte hundene dere avler fram.:)))) Så moro!!!

  Synes det var så synd jeg ikke kunne komme. Savner Kongsberg, en flott utstilling. Og mange koselige mennesker samlet på en plass.

  SvarSlett
 9. Jeg er så stolt på deres vegne, Sissel :o)
  Tenk på alle de flotte hundene som kommer fra dere! Tenk på alle menneskene som har fått en mening med livet sitt takket være dere :o)

  Det gjør bestandig så godt å se deg og Per. Gleder meg til å lage Fjelldronning-garn.

  SvarSlett
 10. Koseligt å hilse på dere igjen Sissel, å alle de vakre hundene dine..Å for noen flotte resultater dere fikk!! Nesten alle fikk exellente! Tenker du er stolt oppdretter nå! Vel fortjent!

  SvarSlett
 11. Koselig å treffe dere igjen!
  En vellykket flott utstillings dag.

  Gratulerer så masse med alle flotte resultater!!!

  SvarSlett