Totalt antall sidevisninger

lørdag 27. oktober 2012

Teddybjørnens dag og snart jul

 

Livet er herlig, dereSmilefjes som blunker

IMG_5555

Og for dere som ikke vet det så er det teddybjørnens dag i dag. Og hva er vel mere naturlig enn å ta seg en liten “høneblund” med min lille teddy i armkroken. Den er bare til kos ikke til lek.

Siden sist har vi avsluttet vårt første “skoletrinn”; valpekurset er ferdig. Jeg og matmor er i ferd med å bli et skikkelig godt team. Ikke for å skryte , men jeg er faktisk veldig god på det jeg lærer. Lettlært kan man jo kalle det, heheSmilefjes som blunker

Bare se her hva jeg trener på:

IMG_5516

Jeg har fått en leke bare til meg, den skal jeg love dere er litt skummelDjevel Så skummel at til og med  “tante Asca “ ble betenkt…hm. Dere skjønner: den piper over alt. I armer, ben og på maven. Uansett hvor jeg tar tak i den… Og hver gang den piper så slipper jeg den. Men i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle ta knekken på den.

Bare se her:

Endelig fikk jeg tak i “dyret”

IMG_5543

Og her skal det til persSint fjes:

IMG_5545

Vel ; det “dyret” ble faktisk med hjem igjen, for jeg fant ut at vi kunne bruke det til å kle seg ut  i. Dere vet det er jo Haloven, og det har jeg tenkt å gå. Har hørt at man kan få sååååååååååååå masse godterier som bare det.

Og her trener jeg på å gå med dette “dyret “ på ryggen:

IMG_5519

Ikke sant jeg ble litt skummel?

 

Og hei  og hå nå er det snart jul igjen:

                            jul-rd8

Hva nå dèt er for noe? Her i huset handler det om å lage noe de kaller julegaver + masssssssse nisser. Og når man skal lage slike julegaver så må matmor ha garn. Jeg ble helt forferdet over hennes garnkjøp her om dagen, etter hyggelige tilbudspriser på Europris:

IMG_5563

Tenk om alle de nøstene var mine??????? Jeg har skjønt at det ikke er lov, men du hvor jeg har lyst til å leke med disse nøstene. Jeg prøvde meg på strikketøyet hennes her om dagen. Dere skjønner det luktet så godt. Det luktet ikke mat eller vanlig ull. Det luktet rett og slett “hund”. Ja, dere leste rett. Hund! Og hvilken hund kan stå for det da?

Og her ser dere hva matmor lager av pelsen vår:

IMG_5571

 

Tenker disse leggvarmerne blir gode til vinteren. For om vinteren så er det kaldt sier de (jeg har jo ikke sjøl opplevd noen vinter ennå, men jeg gleder med til snøen som de preker om...):

IMG_5570

Og her dukket det jammen meg opp en nisse:

IMG_5551

Stakkar - han har bare fått en lue foreløpig, så jeg syntes jeg måtte varme ham litt. Tror vi kan bli gode venner.

Og for noen timer siden reiste denne “høna” fra oss

IMG_5524

Det er i grunnen mange rare ting som denne “matmora” mi tryller frem i løpet av noen kveldstimer.

Heldigvis har hun mer en nok tid til oss på dagtid. Her trenes det, koses det og lekes det med alle oss fem. Flere timer hver dag. Så,  jeg skal nå si at jeg trives i min nye flokk!

Og her ser dere noen nye bilder av bare meg:

IMG_5527

Se på den fine halen min:

IMG_5529

Da ønsker jeg alle mine lesere en fin helg og  noen gode uker.

En spesiel hilsen til “gamlematmor “ Eva som jeg vet har fulgt med meg her på bloggen.

IMG_5532

Hilsen fra Frøya.

5 kommentarer:

 1. Hei på deg Frøya!
  Så flink du har vært og som har fullført valpekurset. Blir nok flere kurs på deg tenker jeg! Så flink du var til å håndtere den leka de. Ja sånne pipeleker er ikke bare bare!

  Ja nå er det ikke lenge til jul! 5 uker til 1 søndag i advent sier hu matmora mi her. Du kan i grunn glede deg til den tida som kommer nå! Snø kommer det nok snart og så den jula som bringer med seg masse koselig. For her i heimen så flytter det så mange nisser inn for en 2 mnd. Første gangen jeg så det så trodde jeg nesten at hu matmora mi måtte være gærn. Men nå så er det i grunn koselig!!
  Så stor og flott ei jente du har blitt!!
  Stor nuss på nesa til deg fra Jackie! Skal hilse fra Roxie og de andre her i heimen!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hilsene Jackie:-)
   Gleder meg til alllllllle de nissene....

   Slett
 2. Mange fine bilder av deg, Frøya.
  Det er så fint å følge med på dine opplevelser og tviler ikke på dine ferdigheter, flinke vakre jente. Du vokser bare så fort og har lært mye alt.
  Veldig bra du er flink å fortelle her på bloggen, men må advare deg mot alle de nisser, det snart kommer og overtar HELE huset og (" matmor med"), dog vet jeg, hun glemmer ikke deg og de andre hunder.

  SvarSlett
 3. Endelig kommer jeg inn på bloggene. :) Må jo få kommentere den flotte valpen her. Matmor har fått noe å henge i med. Og tror hun elsker det!!!!! Skal bli moro å hilse på deg en vakker dag, Frøya. :)))

  Jul.....er leeenge til. Selv om julegavene stort sett er ferdig her. ;)

  SvarSlett
 4. Åhr så fin du er Frøya! Her hjemme har jeg masse bamser. Favoritten er en stor rund gris, men den forsvant etter det begynnte å komme ull ut av den. jaja, det var gøy mens det varte. :)

  SvarSlett