Totalt antall sidevisninger

onsdag 14. desember 2011

14.Desember

 

                               julepic-234

Da fikk jeg endelig prøvd meg på sjokoladekaramellene. Jeg hadde meierismør fra før “smørkrisen” - hvis det er noe krise da? I hvertfall fikk jeg prøvd meg på denne oppskriften.

 

IMG_3954

 

 

Og jeg rørte og jeg rørte og det kokte og det kokte.IMG_3955

 

 

Og endelig kunne jeg helle det  i en form.IMG_3956

 

Så var det å vente og vente (Jeg hadde jo lyst til å smake må dere vite) Utålmodig som jeg kan være så kom jeg på etter en stund at jeg kunne rulle disse karamellene. Og slik ble det.

IMG_3957

Ikke rart  min gode hjelper klør seg bak øret og lurer på hva gjør vi nå??? Dette ble jo digre karameller til en elefant eller noe slikt. Heldigvis var de fremdeles ikke stivnet helt. Så jeg kom på at de kunne jo deles på midten med en kniv. Og da ble de slik:

Jul

Dette begynner jo å ligne på karameller. Smaken er så langt helt fortreffelig, men jeg har funnet ut at noe stort hjemmeprodukksjon av dette blir det ikke. Rart hvordan man kan forandre mening under marsjenSmilefjes med himlende øyner

Da vil jeg minne dere på de veldig mange stjerneskudda vi kan se på kveldshimmelen i kveld hvis været tillater det da…

Siss.

3 kommentarer:

 1. Fine karameller ble det!! Når jeg lager de så tar jeg det i en gryte (jern) Hvet ikke om det har så mye å si. Så tar jeg det i sånne små former som en får kjøpt. Det er noe skikkelig griseri men det smaker veldig godt da!!
  Ha en fin 14 desember!!

  SvarSlett
 2. Namme-nam! Det så godt ut, men hørtes helt utrolig kjedelig ut:o)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Det skal jeg love deg Gry. Det er noe med det kjedligste jeg har gjort noen gang, men godt ble det:-))))

  SvarSlett