Totalt antall sidevisninger

tirsdag 13. april 2010

Vi fant frem til slutt:-)

            Karon 3

                                                            Se på den gode gutten!

Som dere sikkert har lest på Sidsel`s blogg, hadde vi en utrolig morsom tur til Klässbol ved Arvika. Olga og Oluf (altså GPSene våre:-) snakket i munnen på hverandre og ville til helt forskjellige hold. Jeg tenker i mitt stille sinn at det var godt at jeg ikke tok turen alene. Da hadde jeg vel kjørt nede i Sverige enda, he he. Alltid kjekt å ha en ved sin side på slike turer, så takk for at du ble med Sidsel:-)

På tross av helt ville GPSer ankom vi Fairdogs på minuttet kl 14.00 Slik vi haddde avtalt. Det hadde jeg ikke drømt om da vi regelrett en time før sto på en kjerrevei og skjønte at dette ikke førte oss til målet.

Alltid koselig å treffe Ingela, Leif og barna deres. Og selvfølgelig å få oppleve mange “lapper” på en gang. De hadde mange løpetisper hos seg nå , Så vi nøyt bare synet av dem på utsiden av gårdene. Det blir altid spent stemning mellom løpetisper når de er flere, og ekstra spent ble det når fremmede kom og regelrett tok fra dem en av gromguttene i flokken. Det falt ikke helt i god jord hos de som var mest klare. Det er da jeg blir helt imponert hvordan Ingela klarer på en bestemt måte å roe disse hundene ned på det nivået hun vil ha . Nemlig ro i rekkene. Så var det vår tur, og Honey måtte jo gjøre seg “litt kostbar” på første forsøket. Vi ble enige om en pause i solen . Etter et par timer prøvde vi igjen, og da holdt jeg Honey litt og vips var det gjort. Denne gutten kunne pare. Og det så ut som de nøt akten begge to, hehe. Slik som jeg har sett flere ganger før når hunder parer. Så klart har de også et følelseliv, akkurat som oss.

                                           Honey og Karon

                                                    En hyrdestund. (Foto tatt av Sidsel)

Honey 1

                               Honey syntes engentlig det var godt med en hvil etterpå…:-)

Da var første del av jobben gjort. Vi tok bilen inn til Arvika og fikk i oss en pizza. Tilbake til Stugan (med bare en feilkjøring denne gangen) koste vi oss med en velfortjent øl og noe godteri. Vi køyet tidlig med tanke på morgendagen og en lang ferd hjemover. Tok andre paringen dagen etter; så vente vi nesa hjemmover.

Det gikk i grunnen mye fortere å kjøre etter kartet. Det vi nå måtte finne før grensa var et apotek og systembolaget, og hvordan finner man det, Jo bare se:

IMG_7381  IMG_7380

                                                      Sidsel finner frem på oversikten

Vi fikk med oss det vi skulle både på apotek og systembolaget+++ mye annet spiselig. Og heldigvis gikk paringen som forventet. Så da gjenstår det bare og vente for å se om det kommer noen lapphundbarn om ca 63 dager:-)

Ha en fortsatt fin uke .

Siss

11 kommentarer:

 1. Godt alt lykkedes for dere.
  Det er ikke bare Olga og oluf, det ikke klarer å finne frem i østfold, vi har vært utsatt for noe lignende.
  Nydelig hunder begge to, så det må da bare bli flotte barn de skal få og de ukene kommer til å gå fort på denne tid av året.
  Ha en forsatt fin uke.

  SvarSlett
 2. Det var veldig morsomt å lese om turen deres på Sidsel sin blogg - det aller beste er jo at jeg ser (og hører!) dere for meg:o)))

  Jeg er så spent på deres vegne Sissel. Gleder meg til oppdateringer om Honey og drektigheten, valpingen og valpene:o)

  Med det store kartet dere fant til slutt, så skulle det vel godt gjøres ikke å finne Systembolaget;o)

  Jeg tror slett ikke at Olga og Oluf er helt til å stole på - har de egentlig særlig god kjemi de to der? Det høres jo ut som et gammelt ektepar på tur....;o)

  SvarSlett
 3. Det var jo absolutt en vellykket tur og et skikkelig radarpar dere er. Jeg har ledd og ledd nå av bloggen til Sidsel. Og jeg tipper det blir flere turer på dere.

  Nå er det bare å vente på Honey. Vi er en del som gjør det, tror jeg.

  SvarSlett
 4. Takk i lige måde for turen Sissel, ville ikke vært den foruten! Og vi lærte jo at vi skal stole på oss selv og ikke Olga og Oluf som prøver å lure oss stadig vekk. Vi begynner snart å bli kjent i Värmland vi!!!!! :)

  SvarSlett
 5. Så herlig Sissel. Så spennende med valper etter så flotte foreldre! GPS er bra, men brukes alltid kart også. Erfaringsmessig blir det alltid bare nesten riktig.....

  SvarSlett
 6. Sissel og Sidsel er nok en bedre kombinasjon enn Olga og Oluf, ja! Bra dere fant fram og fikk utført oppgaven! Håper det var vellykket!
  Og er det noen lure ting man børe kjøpe til hund i Sverige, forresten?

  SvarSlett
 7. Gry: Olga og Oluf er et gammelt ektepar som ikke er enige, Neste gang får vi ta med noen som er litt yngre :-)

  Ragnhild: Ja det er lurt å kjøpe expot og markkur til hundene. Dette er uten resept i Sverige. Derme så sparer man resept utgiften + det er billigere også

  SvarSlett
 8. Så bra at turen ble vellykket!! Gps det har jeg ikke og kommer heller ikke til å skaffe meg. Tror det bare er med på masse irritasjoner! Men det kan nok bli mye artig ut av slike gpser da!

  Nå er det bare å vente i spenning! Gleder meg til å se de små valpene til Honey. De må jo bare bli flotte med så flotte foreldre!!
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 9. Så bra det gikk bra :-)

  Gleder meg til å høre fortsettelsen :-)

  SvarSlett
 10. Ja dette ble en fornøyelig historie om damer på vift :o)
  Krysser fingre for full klaff, det fortjener dere!

  SvarSlett
 11. Så koselig å lese om turen deres til Fairdogs kennel.
  Krysser fingrene jeg med for full klaff:o)

  SvarSlett