Totalt antall sidevisninger

mandag 19. desember 2011

19.Desember

 

                  FlagNorsk001

Hei på alle dere, og gratulerer med gårsdagens VM-seier i håndball! Jeg vet ikke om jeg helt har landet enda etter at Norge tok VM gull i en spennende kamp! Rart i grunnen hvordan nasjonalfølelsen stiger i takt med at disse jentene vinner. Vi jubler til tv-skjermen, vi gråter en skvett når de spiller “Ja vi elsker” og vi er bare såååååååå stolte av denne bragden disse jentene gjør. Så til håndballjentene “våre”: Gratulerer med gullet! Vel fortjent!

                      pakke14

Så var det over til nok en “julehund”:Smilefjes

Kjære Honey !

IMG_3902

Nå er  tiden inne til å takke deg for nok et fint levert kull. Du var som ved forrige kull en helt fantastisk fin og god mor. Jeg stopper aldri å forundre meg over hvor tilpasningsdyktig en hund er; deriblant du!  Det kan jo ikke være “bare-bare” å skulle komme hit å ha et kull valper; - klart at du savner dine! Men “Honey- Poney” - du sklir liksom greit inn over alt du…… Du vet at Asca er sjefen, men bryr du deg om dèt hvis det er noe du vil???? Nei bare se her: Asca satt på fanget først, men Honey klarte å presse seg inn. Og så klart fikk hun lov til det

Kosestund

Og her er du i stolen til Belle ( Belle deler den gjerne med besøkende):

IMG_3493

Og gud hjelpe meg - hva gjør du her da Honey.??Dette skulle Sidsel ha sett. Det er i hvertfall et bevis på at du og katten enes godt. Du er jo ikke vant til katt, men det taklet du fint.:IMG_3849

Og hvis man ser sånn på det, så blir dette kanskje i meste laget. Her i huset varmer vi jo “hjertene våre” i hele desember med pepperkaker. Og siden du var en del av oss måtte jo du også få smake….

IMG_3906

 

8 uker går alt for fort med  mor og barn. Og nå var tiden inne til å ta farvel med både deg og valpene:

Mor og barn med matmor

Denne gangen ble det så endelig å si “ha’det” til deg Honey.  Siden du var vår første fòrvert-avtalehund. Så, derfor vil du alltid bety litt ekstra for oss her på Fjelldronningen. Heldigvis bor du ikke så langt unna annet enn at jeg kan se deg en gang i blant. Og få oppleve din enorme glede når du ser meg igjen.

Honey! Takk for tilitten din, og til Sidsel og Rolf: Takk for at dere tar så godt vare på godjenta Honey.

IMG_3909

Endelig hjemme etter 9 uker hos ossLer så jeg ruller

Siss

4 kommentarer:

 1. Honey! En aldeles nydelig jente og mor på alle måter. Veldig koselig bildeserie med tekst av henne.

  SvarSlett
 2. Oioioioioioi! Her blir jeg nesten stum av alt du gjør hos Siss Honey!
  Men at du har kost deg tviler jeg ikke et sekund på. Allikevel tror jeg du denne gangen synes det var godt å komme hjem igjen til oss. Forrige gang sturte du jo litt.
  Det var helt fantastisk å få lov til å være med på fødselen din, det er jeg veldig takknemlig for, og det vet Siss.

  Til tross for at det har vært veldig tungt å ha deg borte i 2 barselpermisjoner, angrer jeg ikke på at jeg ble forvert for deg. For du er bare helt unik!
  Så Sissel, tusen, tusen takk for at jeg fikk være forvert! :):) for Honey Poney. Nå er den epoken over, tenk nå er du bare vår. Men at vi kommer til å treffe Siss og bikkjene er jo garantert. :)
  Denne bildeserien og teksten er jo bare helt rå!!
  Rolf kom hjem og lurte på om jeg hadde lest bloggen din, hvis ikke måtte jeg gjøre det, hvilket jeg gjorde sporenstreks! hehehe.
  ØNSKER DERE BEGGE, BIKKJENE OG KATTEN EN RIKTIG GOD OG FREDFULL JUL, OG ET GODT NYTT ÅR!
  Klem fra Honey og Sidsel :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig vakre bilder og vakker tekst om den helt unike Honey. Jeg sitter her med tårer i øynene jeg Sissel. Det var en kjærlighetserklæring!

  SvarSlett
 4. Hjertevarm og koselig lesing om ei flott lappejente. Herlige Honey og herlige Finsk Lapphund. God jul til begge Siss'ene og alle Honey's nære og kjære både her og der ;) Stor juleklem fra Benita og oss.

  SvarSlett