Totalt antall sidevisninger

onsdag 22. desember 2010

22. Desember

Blånisser og grøtfest!

Jeg vil aller først fortelle dere om Asca. At Asca er spesiell vet der som kjenner henne. Innimellom lurer jeg på om den hunden har vært menneske “i sitt forige liv”???  I hele desember har hun hoppet opp i stolen sammen med meg nøyaktig på klokkeslettet 18 00. Og hva skjer da? Jo - for dem som har barn i huset vet dere at da kommer “Jul på månetoppen” på NRK1. Hun er så ivrig på å se denne serien at hun kikker på klokka når tiden nærmer seg. Her om dagen var jeg så opptatt med juleforberedelser at jeg glemte hele månetoppen. Da kom hun å hentet meg. Helt utrolig hvordan hunder kan lære seg “tid”. Og for dem som tror Asca vil se månetoppen bare for å sitte på fanget tar dere feil. Hun sitter som et menneske, og vil ikke forstyrres. Dette programmet vil hun ha med seg fra A til Å:-)

Asca og jul

                                                Asca venter på “Månetoppen”!

I dag er det bittelillejulaften, og vi skal ha grøtfest med barn og barnebarn i ettermiddag. Og som den julejenta jeg er så gleder jeg meg både til grøten og mandelen i den. Kanskje det er jeg som får den i år?  Alltid spennende å se hvem som får mandelen. Det som er rart er at når mandelen er funnet: Da er plutselig alle mette:-) - Og “mandelgaven” er selvfølgelig en Marsipangris!

                                          julegris-bilde

Fra juleblogger`n Siss

7 kommentarer:

 1. Haha, så Asca er så glad i jul på månetoppen! :) Dixie er egentlig ikke så glad i å se på TV i det hele tatt, hun! Den eneste gangen jeg kan huske at det så ut som hun så på noe var nyttårskonserten i forfjor, og da sang hun til også... ;)

  Høres ut som dere kommer til å få en koselig dag med grøtfest! Lykke til med jakten på mandelen! :D

  SvarSlett
 2. Vakkre Asca! Jul på månetoppen må man ha med seg!!
  Har ikke komentert noe hos deg på noen dager, men nå har jeg fått noe cortison og hjelpe meg hvor mye den hjelper på godt og vondt.

  Håper dere får en flott grøt fest!!

  SvarSlett
 3. Så koselig, jeg tvivler ikke på at Asca liker å se på Månetoppen,hun er jo lik matmor,hi hi!

  SvarSlett
 4. Så skjønn Asca er som må ha med seg Jul på Månetoppen :)
  Julegrøten er en kjempekoselig tradisjon, kos dere både store og små!

  SvarSlett
 5. Asca er super! Men Jul på månetoppen er nå koselig, og!

  SvarSlett
 6. Nå sitter vel du og koser deg med grøt og greier, mens jeg sitter her og ler og tenker at Asca var ikke ett menneske i sitt forrige liv Sissel, hun var en blånisse:o)))

  Også bare MÅ jeg si dette: FOR et nydelig bilde dere hadde som julehilsen i Lapphundstikka. Jeg blir helt henført!

  SvarSlett
 7. Jeg rekker det akkurat, å kommentere før dagen er omme og det kommer et nytt innlegg fra deg.

  Asca er noe for seg selv, det er helt sikkert. Det er rart å tenke på at en hund kan oppføre seg sånn. Men jeg tror det, har sett og hørt mye rart hunder kan føle og vite. :o)

  Henger meg på med Gry, nydelig bilde i lapphundstikka.

  SvarSlett