Totalt antall sidevisninger

fredag 5. mars 2010

Soldager og kurs.

                          Ofelia

Så er snart en ny helg på vei inn i heimen. Uken som har gått har vært preget av masse positive opplevelser. Opplevelser som jeg tenkte jeg ville dele med dere ,i tekst og bilder.

Vi på østlande har vært så heldige å ha opplevd noen fantastiske dager med sol som bader seg i snøen. En påminnelse om at våren er like om hjørnet:-) På slike dager benytter jeg en hver anledning til å gjøre ting med hundend ute. Det er alt fra sparketurer til å vasse i snø til livet.  her om dagen tokkk jeg med alle fire på en runde i skauen,uten ski og truger. Helt utrolig flot å se hvordan disse lapphundend brøytet seg vei med skuldrene ,de vekslet også på å gå foran.  Jeg kunne da gå etter i fotfare dems. Det var bare Belle som ikke ville gå der foran. Hun ville helst gå etter meg. Det er jenta si som vet hvordan hun vil ha det:-)

Hjelp jeg gir meg

                                                               Indy,Cita og Asca i lek

                              Gode venner

                                        Ofelia og Belle diskuterer dagens meny.

Tre dager i uken er jeg på kurs . To dager lydighet og en dag Agility. Cita er nå i gang med sit andre kurs, og jeg ser stor fremgang på henner. Det er i ferd med å bli en trygg og god hund. Alt går hvis man bare er tålmodig og konsekvent på det man vil oppnå med hund. Cita vise nå faktisk masse glede ved å gå lydighet med meg. Hun logrer med halen store deler av kurset. Hun har også fått lov til å være med på agility. Det er helt toppers:-)    Tror nesten hun er den fødte agility hund. Ingen ting er farlig på den banen for den jenta, men så har hun Indy som forbilde da vet dere.

IMG_7007

                                                       Cita på kurs med mor.

IMG_7030

                      Se jeg ligger enkelt dekk.Mor er flere meter i fra meg

IMG_7000

                   Mine alle beste venner på kurset, Anne og Bernern Civa

IMG_7011

       Elisabeth og Balto er også på kurs, men cita er litt sjalu på Balto. Her ser det ut som gutten vil leke:-)

IMG_6924

Oi sann her var det en parabol. Tenk dere det etter 4 år har vi endelig fått orden på tv i huset. Tror ikke vi er de store tv - slavene nei. Det var i grunnen greit å se et helt program uten flimmer på skjermen, men det er da nokk en duppe ditt og sette seg inn i . Her kan det spoles både forlengs og baklengs + taes opp i bøtter og spann. Vet i grunnen ikke når en skal få tid til alt det der.???

Denne uken har vi også vist frem de herlige hundene våre til folk som ønsker seg F.L. Har stadig telefoner fra folk som vil komme for å hilse på oss og hundene. Joselig å bli kjent med nye mennesker. Og selfølgelig faller alle for våre hunder ,Det skulle bare mangle værdens beste er jo de ,akkurat som dere andre syntes om deres hunder.

Det var litt om livet hos oss for tiden. Jeg og Per vil takke dere alle for den varmen dere ga oss  i form av E,poster .telefoner , brev. og  blogg  vedrørende Byu`Tis bortgang.  Hun er nå godt bevart i våre hjerter.

 

                               Da vil jeg ønske dere en hoppende fin helg med mase sol og glede:-=) 

                        Et vår hopp

Fra Siss

9 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååååå, de vakre fjelldronninghundene:o) Ofelia vet du jo hva jeg synes om, også er det innmari moro at Cita er i rivende fremmarsj på alle fronter:o) Du er veldig flink med dem Sissel - og du så jo potenisalet hos Cita hele tiden:o)

  Det må være moro å ha sin egen lille flokk - synes jeg ser dere ute på tur med MASSE snø, og lille Belle som vet hva som lønner seg (spare energi er viktig det også;o)

  Ha en strålende helg Sissel, og hils gubben og den firbente gjengen.

  Klem fra oss

  SvarSlett
 2. Mange herlige bilder!! Måtte le litt når du fortalte at Bell ikke gikk førs: Viktig å spare energien til lek!!
  Morro å høre at alt går så bra med Cita. Jeg får ikke sagt det nok, det at vi gikk på kurs med Roxie med engang vi fikk henne. Det er gull verdt!!
  Parabol er kjekke saker!! Tenker at det blir saker å se på sport på tv nå!!
  Ha en fin helg og hils Per og de fir beinte fra oss!!

  SvarSlett
 3. Ja, det er deilig å komme seg ut i solen nå. Den varmer virkelig!!!! Jeg også så dere for meg, på tur med Belle bak. Sånn er Charlie også til tider. Først ha det moro i snøen og så er han sliten og går bak meg.

  Cita kommer til å bli den dama med din hjelp. Kanskje jeg skal sende Charlie til deg en måneds-tid. Skal se det blir hund av han også, hihi. Bare tuller!!!!

  Nå skal vi kose oss masse i det fine været i helgen og det regner jeg med dere gjør også. Hilse Per masse og alle hundene. Ha en riktig god helg!!! :))))

  SvarSlett
 4. Så koselig det ser ut som dere har det! Med turer i snøen, leking, kurs og alt det andre dere finner på! Veldig kjekt at det går så fint med Cita på kursene! Vi står på venteliste på et kurs i hverdagslydighet i april, men hvis vi ikke får plass der skal det visst være et til i august! :) Dixie kan finne på litt av hvert, så vi har funnet ut at det sikkert kan være en god idé med et kurs nå... ;)

  Ha en fin helg dere også! :D

  SvarSlett
 5. Så flott med kurs tre dager i uka! Jeg elsker å gå på kurs. Skulle gjerne jobbet mindre og trent mer med hund...
  Cita er så flott. Har syntes det helt siden jeg så henne første gang. Godt å høre at hun blir mer harmonisk. Goya hilser så mye til alle. Kanskje dere ser litt av Byu'Ti på bildene av henne?

  SvarSlett
 6. Fin og vakker er de alle. Ofelia har så fine farger her om vinteren.Godt uttrykk.

  Gledeligt det går så bra med Cita og trening,men du gir deg jo heller ikke, så bra det lykkes. Cita virker (ser på bildet) hun har forandret uttrykk, virker mere glad og trygg.

  Nå må hun snart komme å få hilse på bror Chicko, før hun får løpetid igjen.
  God hilsen til dere alle.

  SvarSlett
 7. Det var ett nydelig bilde av Ofelia øverst her!!!

  Dere har interessante dager i Sandefjord, det er godt å lese i bloggen din :o)

  SvarSlett
 8. Glemte helt å kommentere sist jeg var innom. Ofelia er helt nydelig på det øverste bilde:o)

  Cita er jo ei også ei nydelig lita jente, som jeg tror det er lett og bli glad i, hu har et sånt herlig utrykk den jenta.

  Jeg har forstått det slik at dere også kommer på treffet i mai, gleder meg veldig til å treffe deg også Siss og håper også å treffe noen av hundene deres:o)

  Ei fin uke slutt ønsker jeg dere!

  SvarSlett
 9. Hei på deg og tusen takk for i går. Du gjør treninga til en kosestund hver gang Siss!Selv om jeg er gørranes misunnelig på hvor flink du er med treningen og Cita, hehe.
  Balto og jeg takker for spalteplass i bloggen din. Det er viktig å profilere seg, når man skal ha en skikkelig avelshingst vettu :-)
  Gleder meg til å se dere begge imorgen til ny treningsøkt.
  Klem fra meg og stooooor nuss fra Balto

  SvarSlett