Totalt antall sidevisninger

fredag 22. januar 2010

God helg og litt til :-)

Meg i akebakken

Aller først; Tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner på Per`s  og min Gebursdag.

Det er slikt som varmer enormt mye:-)

Begge dagene ble behørig feiret. Pers dag begynte i akebakken, Grendelaget vårt arrangerte akedag for barn og voksene.  Da det er lite barn i grenda hos oss var det nok mest voksne som heiv seg på akebrettet, men endel unger hadde vi med oss.  Vi startet kl 14 og avsluttet i storbakken på veien kl 17. Da var det om å gjøre å komme over bommene nederst i bakken ved toglinja. Det hele gikk ordentlig for seg. Vi hadde vakter både på toppen og i bånn av bakken slik at det ikke skulle komme bil eller tog. Etter en del timer ute, var alle invitert til “After Ake” i et verksted bare noen meter fra her vi bor.  Kvelden ble lang og god med god mat og drikke langs langbord som var rigget til:-)

Bål sjefen

  På ake plassen

Noe varmt i koppen

Pølser er godt

Premie utdeling IMG_6394

Jeg har ingen tekst til bildene ,jeg syntes de snakker for seg selv. En stor takk til de som satte i gang et slikt aransjement i grenda vår:-)

Så var det min dag da. Den var litt roligere med en fin tur med hundene i vinterskogen vår.  Og deretter en bedre lunsj med mine foreldere og svigerfar her på jåberg.

IMG_6428

Jeg fikk mange koselige gaver på dagen min. Den jeg ble aller mest glad for var DVDer med Astrig Lindgrend-filmer. Å hvor jeg skal kose meg med dem! Som dere skjønner så er og blir jeg bare et “stort barn”, og hvis jeg deler opp tallene på min alder vel så er jeg bare 5+2= 7 År      Å hvor mye livet har å by på, jeg gleder meg til alt jeg ikke har fått med meg ennå.          

                             Lenge siden jeg har aket

Det var litt om to fine dager i uken som snart er over. Hver dag har jo noe nytt å by på ,men det blir alltid litt ekstra når man fyller år:-)

Da ønsker jeg dere en fin helg med deres firbente venner. Husk å sjekk potene ,snøen kladder en del når de er ute nå…

Asca og Belle 1

                                  Asca og Belle lytter etter rådyr – men de er i langline, for sikkerhets skyld….

9 kommentarer:

 1. Oj,så gøy dere har det i grenda hos dere. Ake er jo kjempegøy!!! Det var litt av en bursdag Per fikk. Og du Sissel, koselig med familien rundt seg. Perfekte bursdagsfeiringer!!!

  Det har ikke kladdet noe på Charlie. Han har blitt en "jumper" igjen i snøkantene. Tror han har hatt vondt lenge. Nå er han i full fart igjen.

  Ha en riktig god helg til alle på Jåberg!!

  SvarSlett
 2. åhh så mange koselige bilder!! Artig med sånn akedag. Ser ut som alle koste seg både barn og voksene!! Spesielt det barnet på "7år"!!
  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 3. Herre min hatt for en morsom bursdag Per hadde!!! Det er jo kjempegøy å ake:o) Så heldige dere er som har noen naboer som har tatt initiativet til en sånn dag!

  Din bursdag så også veldig koselig ut Sissel, med de aller nærmeste samlet.

  Jeg ler her jeg sitter. Mine svigerforeldre var litt forskrekket julen i forfjor, for jeg ønsket meg Ivo Caprinos "Samlede verker". Jeg fikk den!!! Du kan låne:o) Kos deg med Astrid Lindgren så lenge.

  Forresten er den regnemåten din skikkelig lur. Både du og Ola ble plutselig yngre enn meg....

  SvarSlett
 4. Benytter først sjansen til å ønske dere begge, gralla med vel overstått feiring:o)))

  Så gøy å se dere i akebakken!!!
  Sitter her å misunner dere...en akte dag for store og små barn, så herlig!!!

  Så smarte dere er både Gry og Sissel, jeg skal også si at jeg ønsker meg både Ivo Caprino og Astid Lindgrens samlede, til bursdag og jul;o)

  SvarSlett
 5. Bursdagen til Per så kjempemorsom ut! Så ut som det var veldig mange som ble med på akedagen! :) Og bursdagen din så veldig koselig ut, den også, selv om den var veldig annerledes! :D Kjekt å se bilder fra begge dagene! :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye i ettertid både Sissel og Per!
  Ser ut som om dere hadde kjempefine feiringer!
  Mange hilsner fra oss alle og en spesiell nesesuss fra Goya-jenta

  SvarSlett
 7. Gøy!!! Bildene forteller om morsomme dager med glade mennesker. Vinteren er nå en deilig årstid når det er snø og skikkelig vintervær! Fint med bursdag i januar;o)

  SvarSlett
 8. Gode,morsomme og fine bilder det forteller dere fikk en god bursdag, begge to,godt å høre.

  Bevar det glade barnet i deg,Sissel!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med overstått begge to. Jeg skjønner at du benytter hver mulighet du kan til å feire noe, så moro livet blir da!
  Gøy på landet :o)

  SvarSlett