Totalt antall sidevisninger

søndag 10. januar 2010

En aller tiders helg.

Da er snart helgen over for denne gang, Helt utrolig hvor fort en uke går. Det er snart bare fredager:-)

I skrivende stund er julen på full fart ut, litt vemodig å si “ha de’ “ til alle nissene. Samtidig som det er godt å komme til bake til hverdagen med grovbrød og gjetost. Tror hundene også gleder seg til det normale igjennn .Bare se hvordan Belle har lagt seg under juletret for å si det ere helt greit at det forsvinner ut. Ofelia som aldrig gjør noe “galt” Begynte her om dagen å spise på juletre pynten(enda hun akkurat hadde fåt mat.Hun er også lei.        

                                   Endelig er julen over

                                                                     Endelig er julen over.

For det om julen er på vei ut har jeg,Per og hundene hvært på en deilig søndags tur. Det var nesten så mann fikk vårfornemmelser i det fine solskinnsværet. Solen varmet sikkelig midt på dagen i dag. Deilig å vite at vi går mot en ny vår.

I går var jeg ute på sparketur med hele gjenngen. Å hui hvor det gikk. Jeg spente to og to hunder på sparken.Er det noe hundene liker så er det det. Det er som å sette en rakett i fua på dem. Til og med Cita som aldrig har sparket før syntes dette var helt topp. Hun måtte bare få lov til å være med to ganger.

Sparke pikene 1

                                  Jeg, Cita og Ofelia på sparketur igår. Koselig!

Fredag blei en lang og god dag. Det begynte med en times tur med hundene i minus 20 grader.Så var det tid for å forbrede seg til å få en bunt med Lapphund jenter i hus. Jeg må si jeg var lit spent på hvordan en slik kveld skulle bli. Den blei for meg bare helt fantastisk. Jeg stor koste meg med dere alle. Synd at timene bare flyr av gårde. Når gradestokken ute viste 30 minus da begynte gubbene til noen av jentene å komme, men da var kl langt over midnatt og kansje på tide og  komme seg i seng. Noen hadde jo lang vei hjemm også. For meg kunne det uten problemer ha vart enda noen timer. Blei nesten lit tomt når dere dro. Så til dere som var hos meg takk for at dere kom:-)  Jeg glemte å ta bilder. Det var jo lit dumt , får ta det igjenn en annen gang.

Så til uken som kommer: Da har jeg et slags nyttårsforsett. Jeg skal begynne med noe som jeg ikke har gjort på mange år. Jeg skal sette opp en timeplan for Cita. Det er noe jeg lærte på et kurs for mange år siden. Den time planen skal ta for seg spesielle ting som bør trenes på. Ikke lydighet, men andre hverdagslige ting. Skal vise dere timeplanen min når den er ferdig. Dette setter jeg i gang med,  mest for min egen del. Da må jeg nemlig gjennomføre det jeg stadig tenker på at jeg skulle ha trent på. Gevinsten er jo en mer tilfreds hund.

Ha en kjempe fin uke alle sammen.

Siss

8 kommentarer:

 1. Sissel - alltid så hyggelig å lese bloggen din.
  Sparke med Goya fikk jeg også lyst til å prøve. her i Oslo strør de for mye, men når vi er på Tynset er det store muligheter.

  Hos oss gikk juletreet ut i dag. Det hadde ikke så mange barnåler igen. Men resten av pynten lar jeg være en stund til. Synes det er så koselig med litt ekstra pynkt nå som det fremdeles er så mørkt ute.

  SvarSlett
 2. Alltid koselig å besøke dere!! Hadde en fantastisk flott kveld hos dere og maten var bare fortreffelig!!
  Jule tret har tatt veien ut men resten av pynten blir noe ei stund til!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Skjønner jeg gikk glipp av ett trivelig lag i julehuset i Jåbergrenda ;o)
  Så nå er det slutten for både engler og nisser. Det er faktisk litt godt at jula er over syns jeg, men det blir alltid mørkt der adventsstaker og julelys har stått..

  Sparktur på vinterveger er herlig! Og hos dere må det jo være uendelig mange fine veger å ta av! Greit med mange hunder å bytte på da.

  SvarSlett
 4. Else og Gry viola.
  Nå er alt ute av det som handlet om jul.
  Jeg for si som deg Nøve det blir lit mørkt når alt forsvinner av lys og stas.Skulle gjerne ha spart på noe pynt lit til,men når jeg først begynner å ta det vekk må jeg forte meg å ta alt. Ellers er jeg redd det hadde vart til langt ut på sommmeren.
  Vi savnet deg på frdag Nøve. Tar det igjenn en annen gang.

  SvarSlett
 5. Tusen,tusen takk for fredagen. Jeg har ikke hatt det så koselig og sent på lenge. :o)

  Det planen du skal sette opp med Cita er jeg nysgjerrig på. Lurte på å gjøre noe sånt med Charlie også. Da er det lettere å huske (for sånne senile som meg)hva en har satt seg av mål. Og hva som kan være greit å lage en rutine på.

  Ja, det var en deilig dag i dag. Bare synd at all veden tok tiden vår. Skulle gjerne ha kommet meg på en tur i solen jeg også. Og en spark har jeg prøvd å få tak i, i hele vinter. Det er jo umulig å få tak i en brukt en. Det nye koster for mye for lommeboka min nå.

  Ha en fin uke!!!!

  SvarSlett
 6. Fredagen kunne bare ikke vært mere vellykket Sissel. I likhet med Nina er det år og dag siden jeg har vært så sent oppe. Det var en flott kveld, med nyyyyyyyyyyyyyydelig mat, godt drikke og det perfekte selskap. Tusen, tusen takk for meg:o))))

  Så gøy med sparketur! Også at Citamor synes det var så moro at hun måtte få to ganger, DET var ekstra herlig:o)

  Nå er julen over og vi har allerede gått mot lysere tider. Deilig synes jeg, men Nøve sa det veldig godt, det blir mørkt der hvor advendtsstaker og annet "julelys" har stått:o)

  SvarSlett
 7. Nina: jeg skal skrive litt om timeplanen min en av de første dagene. Synd at du ikke får tak i spark, jeg skal holde øyner og ører oppe. Kansje vi sammen finner en til deg.:-)

  Gry viola,Nina og Gry: Så bra at dere hadde det trivelig hos meg:-)

  SvarSlett
 8. Spennendemed den timeplanen. Den blir inspirerende!

  SvarSlett