Totalt antall sidevisninger

søndag 27. februar 2011

Dette er en test!

Hei på dere!

Da er jeg i gang igjen med en “nesten”ny PC:-)))))

Den er helt ny, men som dere vet så bor jeg på “landet” 5min fra Sandefjord sentrum, og det kan by på problemer med det å få installert PC. Vel nok om det. Nå kan jeg i hvertfall gå rundt i hele huset med denne “saken” på slep:-) Min nye følgesvenn:-)  Se her; er den ikke gild?

IMG_1570

 Så litt om hvordan jeg og de firbente har det for tiden. Vi har det helt topp. Er så heldig at vi har flotte brøytede ridestier å gå tur på hver dag .Så vi slipper både truger og ski. Det hender vi tar oss en skitur også.

Siden sist har Belle’s små reist fra redet sitt. Den som var sist ute for å reise var Kira. Bildet dere ser under er tatt den dagen hun reiser. Det var som Belle og hun ikke hadde lyst til å skille lag. De lå i denne kurven helt til hun ble hentet.

Og som alltid må hele huset “gå seg til” når våre små reiser. Denne gangen var Belle ekstra trist. Jeg måtte faktisk ta bort denne kurven ,slik at hun fikk noe annet å tenke på. Men, nå er hun som hun alltid har vært. Blid og fornøyd:-)

Mor og datter

Nå om dagene følger jeg med på VM. Det er jeg sikkert ikke alene om. Nasjonalfølelsen bare bobler over for hver medalje Norge tar. Og  tårene kommer når “Ja vi elsker” blir spilt. Vi nordmenn er rare vi:-)

Så er det snart starten på en ny uke. Og til onsdag reiser jeg på ferie til Valderøy utenfor Ålesund. Bare meg alene - uten hunder og mann. Jeg gleder meg helt vilt til å treffe min aller beste vennine gjennom 30 år. Hun blir 50 og det må feires.

Ha en fin uke!

Siss

6 kommentarer:

 1. Så fint å ha deg på blogg igjen, Sissel. :))))) Den så virkelig flott ut.

  Belle og Kira så ut som de hadde det fint sammen. Ikke rart Belle ble trist, men det kommer da snart noen nye som hun kan stelle litt med.

  Du må ha en kjempefin tur og kose deg masse, Sissel. Skikkelig tur uten mann og hunder. :)

  SvarSlett
 2. Gratulere med at den nye PCèn endelig er installert:o)
  Å som de koste seg mor og datter. Jeg blir litt vemodig når jeg tenker på at Kira og Bella som tydelig viste at de trivdes ilag, samtidig så er det jo en del av det å drive med avl, der er andre som gleder seg til å få valpen sin hjem. Denne gangen var det Kira, sååå utrolig søt der hun ligger med hode på kanten:o)

  God tur nordover Siss:o)))

  SvarSlett
 3. Grattis med ny pc!! Når jeg tenker etter så lurer jeg fælt på åssen en klarte seg før helt uten pc!!God tur til Ålesund!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny pc Sissel! Den var kjempe, kjempefin. Deilig å kunne slepe den rundt med deg i hele huset (evt. parkere den permanent et sted du liker å ha den:o)

  Jeg ble litt trist jeg, når jeg så bildet av Belle og valpen. Gjett om de forstår hva som skal skje da.... Godt å høre at jenta er seg selv igjen nå!

  Jeg unner deg så innmari denne turen til Ålesund Sissel. Du kommer til å stormkose deg, og alle har godt av å komme bort fra alle rutinene i hverdagen av og til. Dette blir knallbra, det er jeg HELT sikker på:o)

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 5. Endelig fikk du egen pc, gratulerer!

  Stakkers Belle, det hadde håpet å få beholde Kira, et veldig fint kosebilde av de to.

  Håper du kom godt til Valderøy i skikkelig vestlands vær.
  Tenker du har det bare så bra og koser deg masse!!!

  SvarSlett
 6. Laptop er tingen! Gratulerer! Håper Ålesund-turen var fin! Det kan være godt med litt avveksling!

  SvarSlett