Totalt antall sidevisninger

onsdag 21. april 2010

3 ting på en gang

Holtskjær 24 4 2008

                                                    Tre glade hunder på tur:-)

Skulle ønske jeg var like glad som de hundene som sitter på bildet, men det er jeg faktisk ikke akkurat nå.

Her om dagen komm jeg hjem fra en koselig tur med min mor. Da jeg kom inn sier min bedre halvdel “rå-kjører”, hm ! :-). Hvorpå jeg svarer at jeg ikke kjørte fort nå for tiden... Se her sier han. Brev fra Politiet, fartsbot på 1600 kr. Dato den søndags morgen jeg reiste til Sverige for å pare Honey. Like før vi var ved kaia til Horten/Moss ferga. Det er første gang i mitt liv at jeg har fått bot. Men at det er sure penger er det ingen tvil om, og mitt ellers gode humør sank en del. :-(

Senere samme dag skulle jeg melde Indy på til Kristiansand-utstillingen. Ute i siste liten, dette med påmeldinger er det Per som tar seg av på PCen. Han ropte på meg og sa . Er du klar over at denne utstillingen er 8 mai? Sta som jeg er påsto jeg at dette måtte være feil. Noe det selvfølgelig ikke var. I mitt hode har denne utstillingen vært 1 Mai.  Nok en nedtur. Vi er bedt i komfirmasjon den 8 mai. Har takket ja til dette. Det er nær familie, og vi kan ikke si nei til det må vite. Og alle dere som leser dette nå vet jo hva det innebærer. Ingen Sørlandstreff på meg nei. At jeg nesten var på gråten er ikke så langt fra sannheten. Slik som jeg hadde gledet meg til å treffe mange bloggere. Jeg får si som min kloke mor alltid sier: Man skal aldrig glede seg for mye til noe. For det kan alltids oppstå ting som gjør til at ting ikke blir som man hadde tenkt seg. :-( 

Når jeg la meg den kvelden tenkte jeg at hva er den tredje tingen som ikke er noe positivt akkurat nå. Jo vår Cita fikk løpetid. Noe som innebærer at det blir helt umulig å stille henne på Kongsberg nå til helgen; det ville bare blitt å ødelegge for masse hannhundeiere…. Jeg hadde henne med meg på kurs i går. Og det ble så livat at jeg rett og slett tok henne av banen. Null konsentrasjon. Hun er kjempe hormonell ,og ville ikke samarbeide med meg:-( På toppen av det hele fikk vi HD resultate hennes igår, og det var C-hofter.:-(  Vel er det noe mere da mon tro??? )  Pussig med de hoftene forresten, for veterinær Morgan mente de så bra ut…

Det var tre ting på en gang. Nesten som kinder egg :-)   I slike situasjoner prøver jeg å finne noe å glede meg over også: Jeg gleder meg kjempe masse til å treffe en del av dere på Kongsberg. Kansje jeg melder på i oppdretter klassen. Vet ikke helt om jeg tør det? Det blir i så fall noe jeg aldri har gjort før, men en gang må jo være den første.  Ellers så er det helt fantastisk å gå tur om dagen. Våren er til de grader over oss. Hvitveis ,blåveis,hestehov osv står der og lyser mot oss. Fuglene bygger reir med kvist og masse lapphund ull som de finner i hundegården og i hagen vår. De holder en fantastisk konsert for oss når vi kommer ruslende inn i skogen her en stille morgenstund. Livet er tross alt godt å leve.:-)

Men idag er det jamen skikkelig surt vær ute: 4 grader og iskaldt nordøst vind. Så nå har Per akkurat fyrt opp i vedovnen. La oss håpe våren gjør sin endelige entre over hele landet veeeldig snart!

Lykke til på Kongsberg, alle sammen som skal stille!

NB : Hold fartsgrensa :-)  (Kjøp biff for pengene i stedet:-)

Siss.

12 kommentarer:

 1. Det var mye dårlige nyheter på en gang.

  Men etter mange dårlige nyeheter må det jo komme noen gode, så nå har du det å glede deg til :-)

  SvarSlett
 2. Oh shit, så ergelig!!
  Men ikke hør på mora di...Det var jo ei fin tid da du gikk og gleda deg, var det ikke??

  Jeg vet ikke hva oppdretterklassen betyr, men jeg skjønner at det kommer mange av dine valper på utstillingen. Det blir så spennende!

  Det blir garantert flere lappetreff ;o)

  SvarSlett
 3. Huff det var mange kjedelige ting på en gang.. Men nå må det jo bare komme noe positivt ettervært sånn som at Honey venter valper osv :) Synes du skal stille i oppdretterklasse jeg, morsomt å få kritikk på avlen sin :)

  SvarSlett
 4. Hadde vært gøy å lærerikt om noen ville stille oppdretterklasse :-)

  SvarSlett
 5. Dette var ikke gøy, i hvertfall ikke med Cita. ;) Hadde gledet meg til å treffe henne igjen. Hun er som en Charlie nr.2.

  Ja, jeg stemmer for å stille i oppdretterklasse. Du har mange flotte valper som kommer. Og flere som har fått fine resultater før. PS, da vil ikke Charlie bli regnet med, han vil trekke ned på resultatet.

  PS, kurs på oss i Sandefjord 3 mai!!!!!!

  SvarSlett
 6. Kjære, herlige Sissel, dette var skikkelig dårlige nyheter. Aller mest om Cita selvfølgelig! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si som kan trøste deg nå (om det er noe).

  Det blir flere lappistreff Siss, og vi skal være med:o) Klart det er kjipt at du ikke kan være med, men noen ting bare "MÅ" man....

  Den boten var skikkelig kjip, men sikkert også skikkelig fortjent;o)))

  Jeg synes du skal stille i oppdretterklasse på Kongsberg - du har verdens største heiagjeng, og er det noe vi kan bidra med, så gjør vi jo det vettu:o) Gleder meg til å se deg der!!!!

  Du kommer aldri til å slutte å glede deg, fordi det ER deg, men det fratar deg ikke retten til å være lei deg!!

  Sender en stor trøsteklem og venter på kullet til Honey, som kommer til å bli verdens herligste!!!

  SvarSlett
 7. Kjempe teit med bøter og så sure som de er.
  Vi skal heller ikke til Kristiansand på treff/utstilling. Vi skal åsså i konfirmasjon den helgen. (søskebarnet til Mariken)
  Stemmer åsså for at dere burde stille i oppdretter klassen! Mange fra fjelldronningen skal stille på Kongsberg. Roxie skal ha løpetid nå, håper at den lar vente på seg til etter utstillingen!
  Her var det -4 gr i natt. Tror nok at dette har vært den kaldeste april mnd på lenge.
  Terje og Roxie har vært på tur til vealøs i dag, der snøa det vist!!
  Trist at Cita fikk c hofter da. Men vakker er hun uansett!!

  SvarSlett
 8. Jammen Sissel da, du må få " Olga" til å si ifra når du ikke kan holde fartsgrensa!!!

  Utstillinger kommer det flere av, men nå du hadde planlagt alt så godt, ja da er det dumt....

  Leit at Cita har C hofter,nå er det nokk!!! og den løpetid kunne hun ha spart til over helgen, men du var "litt" forberedt, tror jeg.

  SvarSlett
 9. Så lei å høre, Sissel. Alle ting du har gledet deg til, og så blir det ikke slik.
  Men, på Kongsberg får vi satse på at det blir bra! Vet ikke hva det innebærer å være med i oppdretterklasse, men det er vel spennende uansett?

  SvarSlett
 10. En ting kommer sjelden alene. 3 tallet er rart tall, enten bringer med seg noe godt eller mindre godt!

  Kjempe surt med boten og veldig synd at dere ikke kan komme på treffet, hadde gledet meg veldig til å treffe dere. Deg Siss, Ofelia og Cita. Av og til er det sånn, det klaffer bare ikke. Vi får vel en ny sjans en annen gang.

  Cita er vakker og god med C hofter, og flere utstillinger kommer jo, selv om det var en strek i regningen:/

  Kos dere i Kongsberg!!!

  SvarSlett
 11. Huff så trist med C-hoftene....Må være utroligt kjedeligt å få sånne beskjeder..og bøter? hehe, ja de vet jeg ALT om! Velkommen i gjengen!
  Kjempe dumt at dere ikke kommer på treffet..men dere får heldigvis med dere kongsberg utstillingen, og det blir jo kjemp kos det og!
  Lykke til, med eller uten oppdretterklassen!

  SvarSlett
 12. Uff kjære Sissel, dette var ikke noe hyggelig. Som du vet kommer ikke jeg til Kongsberg heller grunnet sykdom. :( :( kjempeirritert for det. Synd vi ikke hadde på Oluf, han hadde jo varslet. God klem

  SvarSlett