Totalt antall sidevisninger

onsdag 17. juni 2009

Vi venter og vi venter.

BjuTI   

Bju`Ti venter på valpene sine.

Som  dere ser av overskriften,vi venter på at noe snart skal skje. Jeg for min del har nå ventet i dage vis. Pleier som regel ikke og ligge foran skjema på forvente valper, men Bju`Ti er så enormt stor. Da skulle man jo tro at det blir en vis plass mangel etterhvert. Slik ser det altså ikke ut så langt. Vi skriver 62 dagen i dag , og jeg tror ikke jeg får noe nattte våk i natt heller. Og hvis så skulle skje har jeg alt klart for en nattevakt. Colan, Nidar Bergene sjokolader, ostepopp og strikketøyet da er jeg berget. Det som er litt slitsomt akkurat i disse dager er at Bju`Ti blir kjempe urolig hvis hun ikke er rundt meg hele tiden. Det kan jo ha sine fordeler det da. Jeg fikk pusset vindur og vasket vegger og tak i en stue her om dagen, og så har jeg ryddet i skoffer og skap. Er det ikke det fødene kvinner pleier og foreta seg sån like før de skal føde? Tenkte kansje jeg kunne overføre noe av den energien til Bju`Ti. Men den gang ei :-) Så da er det bare og vente da, og den som venter  osv…………….

Jeg er sliten                                                                      Jeg er lei  av og vente .                                           

Ps:Oppdatering på Ofelia kommer om noen dager. Hun har det strålende.

Ha en fin kveld.

Siss.

14 kommentarer:

 1. Vindusvask ska vara kanon!! ;-)
  Har tipsat många och testat själv, och det funkar varje gång!
  Lycka till!!

  PS! Lägg till lite spring i trappor oxå! :-D

  Kram från Herdis, Isac & Aiko

  SvarSlett
 2. Ja, nå venter vi også på valpene til Bju'ti! :)
  Det blir spennende å følge med her i bloggen når de kommer! Lykke til! :)

  SvarSlett
 3. Spørs om Bju'ti har mange valper i magen siden hun er så stor? Det blir gøy å se hva som kommer uta av Toivos halvsøster:-) Og av dama til Toivos halvbror! Hehe...

  SvarSlett
 4. Forresten, skal dere stille noen hunder i Sandefjord på søndag?

  Det er påmeldt 8 voksne og 2 valper... Jeg vet foreløbig bare om Charlie og Toivo...

  SvarSlett
 5. Om ikke jeg venter i like stor spenning som deg Sissel, så skal du vite at dere følges med argusøyne her fra Tjøme også:o) Vi slår opp på bloggen og hjemmesiden deres flere ganger daglig for å se om det har kommet valper hos Fjelldronningen(e:o)

  Lykke, lykke til Sissel, Bju'Ti og Ofelia!

  SvarSlett
 6. Ja vente tiden kan bli lang for alle!! Tror jeg snakker for de fleste når jeg sier av vi er veldig spente på valpene til Bju`ti og Ofelia!! Kjempe morro er det å følge de.

  SvarSlett
 7. Det er så spennende. Veldig moro å høre hvordan dere bygger rede ;o)

  SvarSlett
 8. Christian: Nei vi skal ikke stille i Sandefjord.Vet bare om Charlie og Fridthjof fra oss som skal stille. Blir kanskje mye valpestyr her til helgen - forhåpentligvis:-)

  SvarSlett
 9. Jeg har ventet i en uke. :-) Jeg er som Gry, må inn om hjemmesiden og bloggen flere ganger daglig. Nå er det virkelg spennende. Tenk å bli så hekta på valpefødsel????? Og det er ikke noe jeg egentlig har noe nærhet med.

  Fikk ikke moren til Bju`ti mange valper. 8 eller 9 mener jeg å ha lest et sted. Kanskje hun likner på sin mor og får maaaange valper.

  Lykke til i dagene som kommer. :0)

  SvarSlett
 10. Sjekka hunddata nå, Bjy'ti har 8 kullsøsken, altså 9 valper i kullet! Kan nok hende ho har arva fruktbarheten til sin mor da:-)

  Jeg sjekker også hjemmeside flere ganger til dagen:-)

  Regnet med at dere ikke hadde tid, men måtte spørre;-) Lykke til! Gleder meg til å høre mer:-)

  SvarSlett
 11. Nå er det spennende ja!!.63 dagen i dag..da kan de jo komme når som helst...Kan se deg for meg der du sitter med strikketøyet, colan, sjokoladen din og ostepoppen midt i mørke natta og følger spent med på hvert minste lille grynt bjuty gir fra seg.....

  Blir gøy å høre hvor mange valper det blir på den flotte jenta!

  SvarSlett
 12. Hei Sissel! Skal bli spennende å høre hvor mange vlper bui`ti får.

  Det siste innlegge jeg la inn hos meg selv forsvant. Hoved kontoret til Bikbok ligger bak Ikea v Slependen. Kjører forbi veitrafikkstasjonen til Asker. Kjempe morro å få kjøpt masse billige klær og div. Alle som tilhører Warner gruppen som cubus,dressmann,Wow, carlings og Bikbok likker der, søstra mi er logostikk sjef for bikbok så da blir vi bedt inn når de selger ut vareprøver de har bestilt i løpet av året. Så da kan en være veldig heldig å finne noe fint til en billig penge.
  Håper at det skjer noe hos dere snart, høres godt ut med ostepop og cola!!

  SvarSlett
 13. Vi venter i spenning med dere :o)
  Lykke til med fødselen(e). Tror der er ei bestemor til jeg som går i tripper oppi Nes et sted;o)

  SvarSlett
 14. Å, vi venter og vi venter.....Må bare kommentere bildene - nyydelige...;-)

  SvarSlett