Totalt antall sidevisninger

torsdag 21. mai 2009

Blir det valper?

Belle med bamsen sin

Det er kanskje noen der ute som lurer på hvordan det går med Bju`Ti og Ofelia?
Jo takk, de har det bra og så langt er de drektige begge to.Vi tar ingen ting for gitt før valpene er født. Men planleggingen er i gang ,valpeteppene er snart ferdig strikket og tovet.Valpehust blir malt til uken,valpekassene skal vaskes og desinfiseres. Diverse ting skal handles inn fra apoteket .Det er greit og ha slike ting i orden i god tid,av erfaring så går dager og uker alt for fort.
Jeg har også begynt og sykkle med de to som skal ha valper, jo bedre kondisjon de er i når fødslene begynner, jo lettere føder de.
Bilde øverst er av Belle,skulle ha lagt ut noen andre bilder jeg har tatt i det siste,men det blir det ikke noe av.Jeg har brukt times vis på og prøve og få til større bilder i bloggen.Uten og få til noe som helst.Så den greia der gir jeg opp.
Kanskje jeg prøver igjen til høsten. Har i hvertfal ikke tid til det nå.
Dette var en ørliten raport.
God helg til dere fra Siss

14 kommentarer:

 1. Å jada, det er nok mange som lurer!

  Sitter dere og strikker, både du og Per ;o)
  Hadde jeg tenkt på det litt før, kunne jo denne farmora strikka noen tepper også.. Skjønner dere har mye å drive med, og dere vet hva som skal til.
  Godt å høre at alt står bra til!

  SvarSlett
 2. Per strikker ikke ,men jeg har en mor som hjelper meg med disse teppene:-)Det som er lit gøy med teppene er at ingen blir like ,og derme så blir det ikke kjedelig og lave dem.Farmor kan heller bidra med og være tilgjengelig hvis det blir noen valpekjøpere i nærheten av der:-)

  SvarSlett
 3. Så gøy å høre at alt står bra til med de kommende mødrene...det er vel ikke mer en et par tre uker igjen nå?

  Synes det er så flott at du lager disse teppene, det blir et flott minne å få med for de som kjøper valp...liksom et kjærlighets brev til valpen fra oppdretterene...man vet at valpen er blitt elsket og tatt godt vare på når man får med noe som er så betydnings fullt...Ihvertfall synes jeg det...du er så flink siss!

  Jeg gleder meg såå til å følge med på bloggen, når valpene kommer...Lykke til!

  SvarSlett
 4. Det blir veeeldig kjekt å følge med her når valpene kommer! For det høres det jo ut som de gjør... :)

  Jeg synes også det at du strikker og tover tepper til alle valpekjøperne er veldig fint gjort! Vi har tatt godt vare på Dixies teppe, og har det ofte med oss hvis vil skal noe sted. Så tuuusen takk for det! :)

  SvarSlett
 5. Nå har jeg vært spent på nytt fra dere Sissel:o) Så gøy at begge to er drektige! Har du kjent "erteris"? Blir de som folk, som får lyst på mye rart å spise og blir litt sære i humøret? Jeg husker teppet du hadde strikket/tovet for å sende med Tove og Barfi hjem. Det var kjempefint også synes jeg det er så fint at du tenker på at de skal ha med seg noe som lukter "Fjelldronningen", trygt og godt og hjemlig:o)

  SvarSlett
 6. Det er sååå koselig å få et lite innblikk hvordan dere og de drektige tispene har det om dagen.

  Jeg synes dere har sånn en god omtanke hundene deres, valpene og de nye hundeeierne:o)

  SvarSlett
 7. Jeg lurer på hvor mange valper det blir jeg. Dere har jo nesten alltid fått 6 valper i kulla... Blir gøy å se valpebilder om en stund:-)

  SvarSlett
 8. Å. ja...gjett om jeg er spent! Gleder meg til å se valpe-bilder etterhvert, og så flott at du sender med dem "hjemlige" minner. :-)

  Skjønner godt at du har mye å gjøre,ja, med alle forberedelser framover. Lykke til!!

  SvarSlett
 9. Endelig noen nyheter, lurer jo på hvordan det går. Denne gangen skal jeg få tid til å ta en tur og se på valpene. Er bare litt redd for å stjele med meg en hjem,ha-ha.

  Ja, teppe ligger fortsatt i kurven til Charlie. Han er glad i det.Takk for det! :o)

  SvarSlett
 10. Ja ukene går, det blir for få dager her i mai, men du har kontroll og får det til.
  Det er like spennende hver gang det ventes valper på Fjelldronningen, kanskje litt ekstra, ved det jeg kjenner hundene til dere.
  Ekstra spent på Bju`Ti, tror hun kommer til å bli så stolt som mor.

  Det med å få store bilder lagt ut på bloggen, det må vel være noen derute, det kan forklare oss, hvordan vi skal få det til???
  God helg til dere, kos til hundene!

  SvarSlett
 11. Siss, fikk du ikke til det med store bilder når du fikk den linken av meg? Det skulle være en enkel forklaring;-) Vi kan se på det når jeg får rotet meg en tur til dere.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 12. Hei! Nå har vi kommet oss i heimen. Det er alltid så koselig å komme på besøk til dere!! Må jo bare nevne en veldig spesiellt, vi satt å prata om da Asca var på påske ferie og at Byu Ti prøvde å ta over for Asca som sjef. Skulle sett Asca, hun bare boffet og da kom de andre 3 og logra og la seg fint foran Asca!!, ( indy var ikke hjemme, han var på besøk hos tante) så da fikk hun viste oss hvem som var sjefen i hemen. At hundene forstår hva vi prater om fikk vi i allefall se i dag!! Ha en flott helg!! Hilsen oss på bølehøgda. Glemmer å si det vær gang men er dere i Skien så må dere ta dere en tur innom oss!!

  SvarSlett
 13. Koselig at dere som hat valpetepper fra oss liker dem:-)Det ligger mye postive energier i hvert et teppe.
  Lappevennen: Vi venter valper ca 20/6..
  Til Gry .Jo da disse hundene er som oss mennesker.Ofelia er i sin egen værden om dagen.Hun som ellers er en kosete ommsorgsfull hund har mer en nokk med seg selv,og hiver i seg alt som er spiselig.
  Byu`Ti kan ikke få koset nokk med oss,hun kaster seg over løvetann helt vilt,for i neste runde kaste det opp igjenn.Og sier klart i fra til de andre hundene at pass dere jeg vil ikke ha dere for nært.
  Inger:Vi får satse på hjelp fra Nina :-)
  Nina :Jeg skal love deg at jeg har prøvd og få opp din link,men den kan ikke vises,jeg blir da spurt om noe annet som ligner og prøver på det ,men da må jeg erstate min blogg med noe jeg ikke skjønner.Her om dagen holt jeg på og slette hele bloggen min,Uff Uff

  SvarSlett
 14. Så spennende å gå sånn og vente!! Jeg får veldig lyst til å prøve et kull på Bienna, men jeg mangler jo en haug med kunnskap, skjønner jeg...

  Nå har jo Thea vært på oppdretterkurs - kanskje hun lærte noen triks?? Får høre med Mariann også om hun har noen tips. Oppgave nr. 1 blir vel å finne en fin pappa. Også er jeg avhengig av at et evt. kull blir født rundt sommerferietider sånn at Thea kan være valpepasser. Vi får se til neste vår...

  Lykke til!! Følger spent med!

  SvarSlett