Totalt antall sidevisninger

torsdag 19. mars 2009

Velkommen til min blogg!:-)

Velkommen til min blogg!
Etter mange måneders "for-og-imot" tok jeg idag endelig motet til meg, og laget min egen blogg.
Her håper jeg etterhvert å få mange besøk, med masse hyggelige stunder og tankeutvekslinger med dere som vil følge bloggen min.

En liten - men vesentlig - opplysning: Jeg er ordblind, så her vil det hagle med skrivefeil. Håper likevel at jeg får frem mine tanker...!
NB: Dette første innlegget mitt har mannen min "lest korrektur" på, så dèr var det nok ingen skrivefeil, hm!

Til alle dere "uti der": Ha en fortsatt fin dag !
Hilsen SISS

8 kommentarer:

 1. Hei og gratulerer med blogg.Nå har du vært flink og så fint bilde av Asca. Dette skal bli gøy. Nå kan vi snakkes oftere.

  Klem fra Nina og Charlie

  SvarSlett
 2. Takk for det Nina.Jeg gleder meg til dette. Vi "snakkes".Siss

  SvarSlett
 3. Og Siss, ingen her bryr seg om skrivefeil. Det er det mange som har inn i mellom. Vi skjønner det meste. Det er bare så koselig å ha deg her:-)

  SvarSlett
 4. Velkommen på bloggen siss!!!
  Kjempe gøy med enda flere lapphunder her!
  Skal bli gøy å få følge med på deres hundeliv, og du får vel treft en del "kjente" snuter her inne også tenker jeg...Ordblindhet er det ingen fare med, du er ikke alene, Velkommen i gjengen!

  SvarSlett
 5. Endelig! Der var du jo! Så fint:o)) Dette har jeg sett frem til Siss, for jeg var nesten helt sikker på at denne bloggen kom;o) Velkommen inn i bloggeverdenen (selvom jeg vet at du har fulgt oss en stund). Nå strigleder vi oss til nytt fra Jåberg:o)

  PS. Jeg er ikke ordblind, men når jeg skriver i bloggen(e), blir jeg så engasjert at det hagler med skrivefeil hos meg også;o)

  SvarSlett
 6. Neimen her var du jo!!! Så flott. Det skal bli morsomt å følge med.
  Det som er fint med blogg at det er liksom lettere å oppdatere og skrive om alt mulig. Det behøver ikke å passe inn i planen for hjemmesiden. Og så er det kjempemorsomt å få kommentarer og svare tilbake.

  Jeg gleder meg til fortsettelsen din :-)

  Barfi ligger og sover og jeg bør strengt tatt gjøre noe fornuftig istedenfor å sitte her. men først må jeg jo legge deg inn på listen over blogger jeg følger ;-)

  SvarSlett
 7. Hei hei. Det var artig og INSPIRERENDE å finne deg her. Jeg har hatt hjemmeside-vegring og egentlig vært litt skeptisk til blogging også. Jeg er jo allerede på facebook og nettby, men syns ikke de gir samme skrivemuligheten som blogger og hjemmesider. Kanskje blogg er tingen likevel. Her trenger man jo ikke å plages med prestasjonsangst i forhold til hjemmeside-struktur, det er bare å skrive. Og så er det jo en enkel og grei måte å dele bilder, opplevelser og tanker på. Ser jo også at det er masse interessante "lapphund-mennesker" her. Når du våger deg aktivt utpå her, så skal sannelig jeg også gjøre det.

  SvarSlett
 8. Oi, så artig, dette har ført til at jeg også har opprettet en blogg, skjønner i grunnen ingen ting av det, men det kommer vel etterhvert. Lykke til!

  SvarSlett